AquaSoft Kinetico je proizvođač sustava za tretiranje vode. 

Proizvodi najsuvremeniju tehnologiju i izaziva industrijske standarde izradom pionirskih neelektričnih sustava te stalno ulaže u inovacije i gradi čvrste i snažne odnose sa svojim klijentima.

Shvaća važnost pružanja podrške svojim distributerima te ulaže dodatan trud kako bismo bili uspješni i zadovoljni suradnjom.

Pažljivo bira svoje AQUASOFT KINETICO distributere jer smatra da izvrstan proizvod i odlična usluga čine krajnjeg korisnika sretnim.

Kinetico ima poslovnice diljem svijeta i njegova je zadaća, neovisno o sjedištu, zajednička:

  • predan je i inovativni globalni dobavljač proizvoda i sistema za tretiranje vodekoji je usredotočen na potrebe klijenata, te pružanje najboljih rješenja;
  • kontinuirano educira o upotrebi vode i njezinom očuvanju – u skladu s današnjim globalnim ekonomskim i ekološkim potrebama za buduće generacije;
  • usredotočen je na poslovanje koje nudi mogućnost najbolje učinkovitosti na tržištu održavanja vode.

Zajedno s našim partnerom Kinetico težimo pružanju najbolje usluge našim klijentima.

Ne samo da proizvodimo najsuvremeniju tehnologiju i izazivamo industrijske standarde izradom pionirskih neelektričnih sustava, već stalno ulažemo u inovacije i gradimo čvrste i snažne odnose s našim klijentima.

Rezultat ovakvog poslovanja jesu stotine tisuća zadovoljnih kućanstava diljem svijeta kojima AQUASOFT KINETICO osigurava čistu vodu.

Također, nemalen broj tvrtki i institucija uživaju izvanredne rezultate ulaganjem u AquaSoft Kinetico sustave za tretiranje vode stoga u našoj ponudi izdvajamo proizvode za poslovne subjekte poput hotela, apartamana, restorana, praonica..

Obratite nam se pomoću obrasca za kontakt.